Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste saznali kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na ovoj web stranici.

Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca.

KADA PRIKUPLJAMO PODATKE?
Prikupljamo podatke prilikom slanja kontakt obrasca

KOJE OSOBNE PODATKE SKUPLJAMO OD POSJETITELJA NAŠE WEB STRANICE?
Pohranjujemo podatke koje ste unijeli u naše kontakt podatke: vašu e-mail adresu, vaš kontakt broj, ime i prezime, državu iz koje nam dolazite.

KAKO KORISTIMO VAŠE PODATKE?
Vaše podatke koristimo za odgovor na vaš upit vezano za smještaj u apartmanima Ville Kornati u Ždrelcu kao i kasniji kontakt s vama prema potrebi. Ne koristimo ih naknadno ni u kakve promotivne svrhe.

KAKO ŠTITIMO PODATKE O POSJETITELJIMA?
Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.
Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima.

KORISTIMO LI “KOLAČIĆE”?
Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.
Napomena: Naš sustav ne dozvoljava nikakvu identifikaciju stvarnog korisnika korištenjem kolačića.

Mi koristimo kolačiće za:
• razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
• prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.
Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.
Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku “Pomoć” vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.
Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:
Ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

OBJAVA PREMA TREĆIM STRANAMA
Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

KONTAKTIRAJTE NAS
Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti – kontakt.